Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
jak tam idzie, koledzy studenci?
u mnie taka kicha się zrobiła, że normalnie nie wyrabiam. tak w ogóle, to nowy rok akademicki u mnie zaczyna się w lutym, co ma swój duuuży minus - mianowicie rozpocząłem dziś zajęcia z 3-go roku, a drugi jeszcze trwa do końca marca i mam niezaliczone 5 przedmiotów. no to siedzę przed tym kompem i tłukę, aż oczopląsu chyba dostałem, a tu się okazuje że za miesiąc kolejna zalka dochodzi... ło Jezu, jadą z nami jak z baranami - to jest po prostu RZEŹ.
He, he, moja Justyna skończyła sesję - jest happy. Przyjechała do domu i albo śpi (odsypia) albo siedzi na moim kompie. A na drzwiach pisze "ZAKAZ WSTĘPU DLA TAYUŚKA"
Sesja zamknięta ostatni egzmin zdany na 5 :D W sumie najlepsza sesja jaką miałem. I poraz pierwszy mam FERIE całe 1,5 tygodnia. Teraz tylko się zebrać w sobie i zacząć pisać prace dyplomową i robić część praktyczną.
heh a u mnie luz. Na razie tylko java w plecy, ale to podyplomowka to sie nie stresuje. Jakos zalicze. Nie cisna nas za bardzo.
Wlasnie zamknelem swoja sesje :) 4 egzaminki do przodu i cale 2 tyg feriiiiiii, siedzenia na kompie lub totalnego by3enia sie :P
a mi w tym tygopdniu zostalo ostatnie podejscie do ostatniego egzaminu :). a w przyszlym semestrze praca mgr :(. o boze :).
a ja od dziś legalne ferie :-) koniec I semestru.. coś pięknego, 2 tygodnie wolnego[/quote]
I semestr, jak to wtedy bylo fajnie :D
Linux Registered User: #348830
In a World without Walls and Fences,
who needs Windows and Gates?
a ja od dziś legalne ferie :-) koniec I semestru.. coś pięknego, 2 tygodnie wolnego[/quote]
Shagi nie ciesz nic jeszcze nie mamy wpisane ;) ale kruki dziobia że już po i tego sie czymajmy puki co
[url=http://przyklej24.pl][b][color=green]ogłoszenia internetowe[/color][/b][/url]
[url=http://l-ka.gorlice.pl/][b][color=blue]nauka jazdy gorlice[/color][/b][/url]
[url=http://ciasny.net][color=#FF0000][b]Katalog stron[/b][/color][/url]
[url=http://www.abc-prawko.pl][b]Baza OSK[/b][/url]
Tak jak wcześniej mówiłem jak nei zobacze tego namacalnego dowodu w indexie to nei uwieże :]
Stym tylko że go nie ma a ona mówi że zaliczone ... nie bede sie kłucił :)
może zamiast gadać od rzeczy pójdziecie wreszcie po te wpisy?! ;)
swoją drogą, gdzieś zgubiłem kartę egzaminacyjną. elegancko się załatwiłem...
20.03.2005r. egzamin u dr M. i mgr inż. K :// chyba sie coś poucze
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00131 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.149.29.192' WHERE u.id=1 |
0.00122 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.149.29.192', 1738280641) |
0.00080 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1738280341 |
0.00069 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=2667 |
0.00007 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=362 ORDER BY posted |
0.00078 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=362 AND t.moved_to IS NULL |
0.00014 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00548 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=362 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00206 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=362 |
Total query time: 0.01269 s |