Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Dzien dobry.
Uzywam przegladarki www chromium. Od okolo 2 tyg nękają mnie samootwierajace sie karty z roznymi stronami , najczesciej sa to strony dot. sprzedaży czegos tam, ale zdarzaja sie tez strony dla doroslych.
Odinstalowalem chromium , usunąłem wszystkie (tak mi sie wydaje) pliki dot. chromium . Zainstalowałem na powrot.
Po 2 dniach problem powrocił.
W jaki sposob moge pozbyc sie tego draństwa ?
Kompa uzywam nie tylko ja ale i moje dzieciaki!
Tak wyglada jedna z tych nieszczesnych stron
[img]http://www.zimagez.com/miniature/przechwycenieobrazuekranu-05052015-115735.php[/img]
Ostatnio edytowany przez bass (2015-05-05 12:17:04)
Sprawdzałeś na innym profilu/koncie użytkownika?
Jaki masz router?
1926
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:17:35)
A wlasnie!!!
Problem pojawil sie od kiedy zaczalem uzywac neta ze swiatlowodu!
Ruter mam dostarczony prze operatora ZTE i jakies chinskie znaczki.
Nie sprawdzalem na innym profilu , mam tez iceweasel i tam problem nie wystepuje!
Ostatnio edytowany przez bass (2015-05-05 12:24:20)
"Wygląda na to, że używasz bezpiecznego serwera DNS, ale router nie mógł Checker, aby osiągnąć ostateczny werdykt.
Serwer DNS jest jeden, który wydaje się być powszechnie stosowane lub podawane przez dostawcę usług internetowych, ale nie mógł Router Checker zakończyć swoje czek. To nie znaczy, że jest problem, ale jest kilka rzeczy, które możesz zrobić, jeśli chcesz grać bezpiecznie:
Zapytaj ludzi z dostępem do routera (jak przyjaciół lub członków rodziny), jeśli zainstalowałeś oprogramowanie lub regulowane ustawienia wprowadzić zmiany w Internet set-up.
Zresetować router, więc wraca do ustawień fabrycznych. Proszę pamiętać, aby zmienić domyślne hasło routera i wyłącz wszystkie przywileje dostępu administratora zewnętrznych po resecie.
Sprawdź na stronie internetowej producenta routera aktualizacji oprogramowania.
Uruchom antywirusowy, takich jak F-Secure SAFE lub F-Secure Online Scanner .
Uruchom ponownie router Checker.
To może być zła diagnoza, jeśli wykonaniu tych kroków i Router Checker nadal daje ten sam wynik."
Taki komunikat dostalem z tej strony https://campaigns.f-secure.com/router-checker/
1927
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:17:37)
Wyłaczyłem wszystkie dodatki .
Wynik jest taki sam
Sory, usunałem jedno rozszerzenie chwile przed testem.
Wydaje mi sie ze ja go nie instalowalem!!!!!
Byc moze to jest przyczyna!
Bylo to rozszerzeniz bardzo podobne do adblocka, tylko ze palec był poziomo :):)
Ostatnio edytowany przez bass (2015-05-05 12:39:24)
Strony: 1
Time (s) | Query |
---|---|
0.00012 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00095 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.138.36.168' WHERE u.id=1 |
0.00198 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.138.36.168', 1732524380) |
0.00055 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732524080 |
0.00048 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=286730 |
0.00028 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=27360 ORDER BY posted |
0.00046 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=27360 AND t.moved_to IS NULL |
0.00020 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00102 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=27360 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00080 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=27360 |
Total query time: 0.00688 s |