Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
...
Jak to można uruchomić ?
[color=#FF0000]Urbinek Ci napisał.
Usunąłem aby jakiś dzieciak krzywdy sobie nie zrobił (Bodzio)[/color]
Wklej w terminal. Po za tym za takie coś powinieneś dostać jakiegoś kopniaka
http://www.junauza.com/2008/11/7-deadly-linux-commands.html
Ostatnio edytowany przez urbinek (2018-08-15 17:31:21)
Raczej bana. Zrobiłeś to z pełną premedytacją.
[quote=urbinek]Wklej w terminal. Po za tym za takie coś powinieneś dostać jakiegoś kopniaka
http://www.junauza.com/2008/11/7-deadly-linux-commands.html[/quote]
A mógłbyś mi chociaż powiedzieć jak to uruchomić ?
Próby wklejenia w terminal i wywołania ze skryptu bash nie działają.
[quote=loms]Raczej bana. Zrobiłeś to z pełną premedytacją.[/quote]
Co z premedytacją ? Moje pytanie jest serio. Może mi pomożesz jak jesteś taki mądry ?
[quote=091619EE]Co z premedytacją ? Moje pytanie jest serio. Może mi pomożesz jak jesteś taki mądry ?[/quote]
Myślisz, że ktoś będzie próbował Ci pomóc, wklejając tą komendę? Wyraźnie pisze co to jest. Wystarczyło dać linka do tego nie wklejając samą komendę, wtedy można by domniemywać, że nie chciałeś komuś uszkodzić systemu.
[quote=google]Jest to szesnastkowa wersja [rm -rf /], która może oszukać nawet dość doświadczonych użytkowników Linuksa.[/quote]
Jeśli jeszcze raz taki wyskok to będzie ban.
Zamykam.
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00105 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.142.212.119' WHERE u.id=1 |
0.00098 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.142.212.119', 1732195923) |
0.00050 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732195623 |
0.00072 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=320601 |
0.00100 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=30583 ORDER BY posted |
0.00065 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=30583 AND t.moved_to IS NULL |
0.00007 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00111 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=30583 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00089 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=30583 |
Total query time: 0.00711 s |