Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
nie patrzcie na strone...jej adres i wogóle...po prostu przeczytajcie [url=http://www.centrumxp.pl/Aktualnosci/3231,Nadchodzi_pogromca_Internet_Explorer.aspx]to[/url]...mysle ze to nie wymaga komentarza!!
pozdro
Bravo Ave Windows
Gówno mnie akurat prawie nie tyka szkoda ale tak jest
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllfak
Mój syna ma juz prawie 8 lat i na tym syfie siedzi
TYLKO dlatego bo jest SETUP>EXE klik klik you agre enter next install i wsio dltego wszyscy jadą na tym szićie czy cuś blabla
u nas jeszcze prościej
apt-get installl ..
i wsio dltego wszyscy jadą na tym szićie czy cuś blabla[/quote]
wiesz, muchy tez ciągnie do gówna (shita), ale mnie to jakos nie przekonuje :]
http://tbhthelolmaker.wordpress.com/kontakt/
<TBH> Gentoo!
<X-dos> cóz, sa ludzie ktorzy nie wiedza co robic ze swoim wolnym czasem :)
mlody ma łeb, co tu gadac
szceka laduje na podlodze o pietra nizej, przekoles,
prawde mowiac tez sie chce zabrac za programowanie, tylko widzac jego wiek doznalem szoku, wicej takich polakow a bedziemy miec w Polsce Wielka Doline Kodów (szkoda tylko ze koles mieszka w USA) jesli dobrze doczytalem), tylko czekac na to, bo nic sie nie da zrobic w tej Polsce, wszyscy wyjezdaja na zachod.
mam 16 lat, moj poglad moze sie jeszcze zmienic, ale nie ma to jak w 127.0.0.1
Pomijając, że młody ma trochę nierówno pod sufitem, bo w tym wieku to się powinno w piaskownicy siedzieć lub w piłkę grać a nie przed kompem programy pisać. Bo inaczej kończy się tak jak Bill i jego chore pomysły. :P
A jak już tutaj jesteśmy to przedstawię kogoś innego: http://www.mimuw.edu.pl/~tczajka/ I nie programował w wieku 12 lat, zamiast wstukiwać kolejne linijki kodu rozwiązywał zadania z matematyki a teraz jest jednym z najlepszych programistów świata.
PS. A ta przeglądarka ma swój engine? Bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
A tak szczerze to chciałem ją sobie pobrać, ale nie działał mi link.
Co do jego wieku, ja nie uważam że on jest nie normalny bo tak wcześnie zaczął programować. Ja też w młodym wieku zabrałem sie za programowanie. Koledzy mnie wyśmiewali ale przyroda - to motto zawsze dawało mi siłę! Dzieciak chce coś osiągnąć i to mu się chwali.
A według mnie czy prędzej czy później(ale im wcześniej tym lepiej) to i tak zostałby świetnym programistą.
Strony: 1
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00107 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.225.254.81' WHERE u.id=1 |
0.00065 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.225.254.81', 1732434675) |
0.00044 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732434375 |
0.00049 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=44369 |
0.00004 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=5806 ORDER BY posted |
0.00091 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=5806 AND t.moved_to IS NULL |
0.00012 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00220 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=5806 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00073 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=5806 |
Total query time: 0.00678 s |