Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=5659&katid=22 Właśnie go dziś kupiłem coś fajnego świetna sprawa to jest to
to widze ryszard masz dużo kassy -> a postaw piwo :P
a tak poza tym to faktycznie fajny sprzęt, wesołej zabawy
No słuchaj będziesz Górnikiem będzie ćię stać,tak nawiasem to składam drugiego kompa dla synka i żony bo ja musze mieć Debianka dla śiebie rzadnych tam moge tato teraz ja,a wtym czsie robie łupgrejta albo wstawiam kernelka
jak bedziesz mail chwile to napisz pare slow nt tego monitora, tzn np jakie sa rzeczywiste katy widzenia, czy jest bardzo widoczny efekt chwilowego rozmazania liter przy przewijaniu tekstu, czy dobrze dziala regulacja mocy lamp itd. Szukam wlasnie monitora w tej cenie i szczerze mowiac zastanawialem sie nad 17stka ale widze ze 19stke tez bym kupil bez problemu
Powiem jasno narazie czćionki sie nie mymłają nie ma prawa i testuje rozdzielczośći prawie wszystkie najlepsza dlamnie to 1280X1024 jest bomba i konty widzenia naprawde bardzo miłe filmy toze haraszo śmigają.Jest taki fajny bajer,ze mozna zawiesic go nasćianie do dalszych manuli jeszcze niedoszedłem,tak moim zdanie prywatnie powiem intersowałem sie zakupem monitora prawie pół roczku i pytałem kolegów tu i tam i jest jak teraz jest cała rodzina zadowolona jest.Monitorek można sobie ustawiac pod kontem w dół,oraz w górę.To wszystko na temat tego gdybanka Polecam kup 19 dołuż kasy a bedziesz zadowolony 19cali i smigaj do sklepu
Time (s) | Query |
---|---|
0.00019 | SET CHARSET latin2 |
0.00006 | SET NAMES latin2 |
0.00100 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.190.176.176' WHERE u.id=1 |
0.00073 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.190.176.176', 1732306139) |
0.00047 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732305839 |
0.00063 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=46711 |
0.00004 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=6118 ORDER BY posted |
0.00061 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=6118 AND t.moved_to IS NULL |
0.00015 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00085 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=6118 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00286 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=6118 |
Total query time: 0.00759 s |