Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
http://students7.autodesk.com/?lbon=1
Warunkiem jest posiadanie maila w domenie edu.
Niekoniecznie w domenie edu, wystarczy mieć maila na serwerze uczelni, która uczestniczy w programie, np. w domenie ely.pg.gda.pl :) Ja się załapałem i sobie chwalę, tylko przy wydruku dodaje napis, że jest to wersja studencka...
jakos u mnie sa rozne pierdoly ale autocada tam nie widze
Moja pseudopolitechnika krakowska udostepnila nam na ten czas łąskawie mozliwosc zalozenia konta w domenie edu.pl lecz po dzis dzien nie otrzymalem hasla :-/ I to sie zwie uczelnia wyższa XXI wieku, konta jak niemialem tak nie mam :-/ Jezeli mowicie ze nie ma Cada to moze i lepiej ze mi konta nie zalozyli 8-|
buehehehehe - PK to straszna porazka
P.S. To mówiłem ja - AGHam :P
ja tam widze tylko:
Autodesk Inventor
Autodesk Civil 3D
Autodesk Revit Building
Autodesk AliasStudio
Autodesk VIZ
Autodesk Revit Structure
Autodesk Raster Design
Autodesk AutoCAD Electrical
To zależy na jakiej uczelni studiujesz, oni to sprawdzają, nawet wydział, więc masz oprogramowanie w zależności od typu uczelni. Np. u mnie na Weia PG jest właśnie AutoCad Electrical, a słyszałem, że na mechanicznym jest AutoCad Mechanical. Tak na marginesie to mi starczy to oprogramowanie co jest udostępnione, nie potrzebuje żadnych cudów. Poza tym i tak są to wersje do użytku niekomercyjnego...
Nie wiecie czy po skonczeniu studiów nadal mozna korzystac niekomercyjnie z tego oprogramowania czy w chwili skonczeniastudiow licencja wygasa ?
Nie wiecie czy po skonczeniu studiów nadal mozna korzystac niekomercyjnie z tego oprogramowania czy w chwili skonczeniastudiow licencja wygasa ?[/quote]
Pytałem się mojego admina na PG i powiedział, że wygasa...
heheh to na PK niech sobie jeszcze pozwlekają z założeniem mi konta.
Taki niedbalstwo i ignorancja winna być ścigana z urzędu bo za własne podatki nie moge się doprosić. Ehhh szkoda gadać.
Strony: 1
Time (s) | Query |
---|---|
0.00007 | SET CHARSET latin2 |
0.00003 | SET NAMES latin2 |
0.00076 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.222.98.29' WHERE u.id=1 |
0.00079 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.222.98.29', 1732823398) |
0.00039 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732823098 |
0.00067 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=52608 |
0.00004 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=6793 ORDER BY posted |
0.00059 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=6793 AND t.moved_to IS NULL |
0.00004 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00206 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=6793 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00071 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=6793 |
Total query time: 0.00615 s |