Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
[url]http://www.bankier.pl/wiadomosc/Oscylator-Polbanku-czyli-jak-bez-wysilku-zostac-milionerem-1569954.html[/url]
Brawa dla pracowników Polbanku :D
szacunek dla pana Pawła za uczciwość.... ja nie wiem co bym zrobił, tym większy respekt dla niego
lol nie chce sie wyrazac brzydko ale typek to matol zamiast nastukac sobie mase kasy i jescze lepiej wziac w innym banku gigantyczna pozyczke nawet na jakis kosmiczny procent i w 3 tygodnie zarobic z kilka baniek to ten wykapowal .. lol i jak sie dziwic ze w polssce takie kaczorki sa jak maja takich wyborcow bezmyslnych ..
moralnosc powiecie .. czyja moralnosc?? okradanie banku ktory nas okrada daja smieszne odsetki a na dodatek banku ktory na kredyt daje olbrzymie procenty wedlog mnie jest dzialaniem w stylu janosika eventualnie robin chooda ..
osobiscie pomimo ze jestem uczciwym czlowiekiem bym nastukal TAAAAAKA kupe kasy i zwial do jakiejs bananowej republiki wygodnie sobie zyc
^^
lol nie chce sie wyrazac brzydko ale typek to matol zamiast nastukac sobie mase kasy i jescze lepiej wziac w innym banku gigantyczna pozyczke nawet na jakis kosmiczny procent i w 3 tygodnie zarobic z kilka baniek to ten wykapowal .. lol i jak sie dziwic ze w polssce takie kaczorki sa jak maja takich wyborcow bezmyslnych ..
moralnosc powiecie .. czyja moralnosc?? okradanie banku ktory nas okrada daja smieszne odsetki a na dodatek banku ktory na kredyt daje olbrzymie procenty wedlog mnie jest dzialaniem w stylu janosika eventualnie robin chooda ..
osobiscie pomimo ze jestem uczciwym czlowiekiem bym nastukal TAAAAAKA kupe kasy i zwial do jakiejs bananowej republiki wygodnie sobie zyc
^^[/quote]
A jesteś pewien że on powiadomił ten bank od razu? Bo ja nie :P
Nigdy się niektórych rzeczy nie dowiesz, jeśli na niektóre pytania samemu sobie nie odpowiesz - STFW
lol nie chce sie wyrazac brzydko ale typek to matol [/quote]
mówisz, że koleś jest matołem... chciałbym, żeby nasi politycy byli takimi właśnie "matołami" - uczciwymi, z zasadami moralnymi nie do złamania. to właśnie takich ludzi - uczciwych - brakuje. a społeczne, ciche przyzwolenie na takie zachowania tylko szkodzi. uważam, że bank powinien mu niezłą nagrodę ufundować, bo należy ludziom pokazać, że dobre zachowania są pożądane i warto być uczciwym
[url=http://terapieautorskie.pl][img]http://www.szczypior88.republika.pl/cwp.gif[/img][/url]
pozdrawiam
szczypior
Pytanie tylko czy wszyscy jesteśmy aż tak uczciwi.... pamietacie akcje darowizna? Pamiętacie... Skorzystaliście na tym wy, albo wasza rodzinka?
Tak?
Dlaczego skoro to była najzwyklejsza luka prawna która pozwalała wziąść dodatkowy zastrzyk kasy od tak sobie z powietrza?
Tak samo jest i w tym wypadku... Jak dla mnie bank jest instytucją, która powinna zadbać o bezpieczeństwo klienta jak i własne, jeśli wolą nagrabić do własnej kiejdy niż zainwestować w porzadne przetestowanie systemu bankowego od którego zależy ich majatek to dla mnie nie są bankiem.
Time (s) | Query |
---|---|
0.00008 | SET CHARSET latin2 |
0.00003 | SET NAMES latin2 |
0.00124 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.144.21.206' WHERE u.id=1 |
0.00114 | UPDATE punbb_online SET logged=1732823553 WHERE ident='3.144.21.206' |
0.00046 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732823253 |
0.00070 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='85.208.96.201' |
0.00070 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=59142 |
0.00084 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=7785 ORDER BY posted |
0.00062 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=7785 AND t.moved_to IS NULL |
0.00005 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00075 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=7785 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00074 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=7785 |
Total query time: 0.00735 s |