Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
trzymajcie za mnie kciuki :)))
Ja tez pisze. Nie ma co sie spuszczac:D
a co zdajesz?
moj harmonogram:
4 maja : pisemny polski
7 maja: pisemny angielski rozszerzony
8 maja: ustny polski
10 maja: ustny angielski podstawowy
14 maja: matematyka rozszerzona
18 maja: fizyka rozszerzona
:)
Mature czy posty ???
Jazda do Kućia bo Tata Ryśiek wyrwie wam kable z kompa.
A tak serio Powodzeńie chłopaki trzymam za was
powoli zaczyna tracic wiare we wlasne sily.. mysle ze do czasu matury moja samoocena osiagnie poziom: dno + metr mulu :)
wszyscy gadali ze mamy przewalone z maturą
ale to nieprawda
to następny rocznik bedzie miał przewalone. Bo maja te same gówniane zasady co my, i w dodatku nie mają amnestii :]
DkR!*[color=red][/color]
--------------------
* - Damy radę ;-)
jak dobrze mieć to za sobą :P powodzenia Wam wszystkim! a no co się po maturze wybieracie?
DkR z cenzura:)
W ogole porąbana ta cala matura.. Roman - o nim w ogole rozmawiac nie bedziemy bo to chory czlowiek..
Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera. :D
Ponoć od 2010 obowiązkowa matematyka na maturze - i bardzo dobrze. :)
Połamania piór. :)
dokladnie tak Czadman :) Farben Lehre - matura:)
a co do matmy tez prawda.. tylko.. jestes pewien mankament..
bedzie 1 jedyny poziom matematyki wtedy.. czyli jednoczesnie ten sam arkusz bedzie pisal: matematyk, biolog, polonista:)
wiec jak teraz jest poziom rozszerzony i podstawowy.. tak wtedy stworza poziom humanistyczy:)
mam nadzieje ze na polibude wtedy beda robic oddzielne egzaminy wstepne.. bo to bedzie porazka :)
Matma obowiązkowa ma być i dobrze ale z tym obowiązkowym polskim to przegięcie. Kto to w ogóle wymyślił? Jak bym takiego mickiewicza albo jakiegoś innego pedała na ulicy spotkał to chyba bym, zajebał. Po co komu wiedzieć o czym był taki pan tadeusz?
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1081303c200a6c28][img]http://images21.fotosik.pl/241/1081303c200a6c28m.jpeg[/img][/URL]
Ja jak zdawałem ustawiłem sobie ją na pulpit i było ok.
widzialem.. jest jeszcze inne foto.. "somewhere in Israel: MY TU KUR.. WOJNE MAMY A WY SIE MATURY BOICIE"
w sumie to samo :)
Noo to powodzenia zycze wszystkim zdajcacym :)
Grunt to podejsc do tego na luzie. Ja jak kiedys zdawalem to baardzo wyluzowany wszedlem i nie inaczej wyszedlem :D
To pomaga :)
Pozdrawiam
niaf niaf niaf to ja też się pochwalę co i kiedy zdaję :D
polski podstawowy, jak wszyscy 4 maja
angielski podstawowy (argh mogłem wziąć r...)... 7 maja
matma rozszerzona, 14 maja
polski ustny 16 maja
angielski ustny 23 maja
generalnie to chyba jestem *zbyt* wyluzowany, nie oddałem nawet konspektu na ustny polski jeszcze :P
jedna zła rzecz, na polski wchodzę jako pierwszy >_<
ja wchodze jako 6-ty na polski.. a 5-ty na angielski :)
angielskim sie nie przejmuje:) matma i fizyka uhhh.. polski tez;) (nigdy orlem nie bylem:) wlasnie powtarzam epoki:P)
Pamiętam jak na ustnym polskim byłem świadkiem jak dziewczyna ode mnie z klasy powiedziała, że "Rozmowę Mistrza Polikarpa ze Śmiercią" napisał Jan Kochanowski. I tak dostała piątkę. Ja na wszystkie trzy pytania odpowiedziałem treściwie, zwięźle i bez takich banialuk i dostałem jedynie 4. Ale lubiłem kontestować panią od polskiego. :)
ja dla odstresowania przed każdą maturą grałem w Max Payne`a :)
Kumpel mamy opowiadał raz jak to jego kumpel miał na wypracowaniu z polaka temat "ryzyko".
Oto cała treść pracy:
<...4 strony puste...>
...Zaryzykowałem.[/quote]
Dostał 4.
[ /\/\/\ o_0 ----->>> Ascii Art Userbar User ]
"steal and steal and steal some more and give it to all your friends and keep on stealin'"
- Reznor
harry666- pisze to samo co Ty, tylko ze rozszerzony angol :P
będę za Ciebie trzymał kciuki :)
a później.. no cóż, WSTI w Katowicach, Informatyka, sieci komputerowe :))))
idzie ktoś też?
harry666- pisze to samo co Ty, tylko ze rozszerzony angol :P[/quote]
jeżeli twoja przyszła uczelnia wymaga tylko angielskiego na podstawowej, to możesz DUŻO stracić przez to ze zdajesz rozszerzoną.
Np:
zdaję angielski i dostane ~85%
ty żeby mieć tyle samo punktów co ja musisz napisać rozszerzony na ~75%
(w przeliczeniu na podstawowy: rozszerzony% + 10%)
od kolegów z klasy co pisali rozszerzoną próbną to mówili ze sieka
Hehe, też jutro jest dla mnie ten sądny dzień. Damy radę....chyba...mam taką nadzieję. Ostatnie dni spędziłem na szlifowaniu wcześniej nabytej wiedzy, ostatnie godziny spędzam odpoczywając, za co mnie już w pewnym sensie wyśmiano na #error, że to robie przed kompem. Widzę że kodzik wcześnie kończy, bo 18 jeśli dobrze pamiętam, mnie będą męczyć aż do 25! maja. A potem parę miesięcy wakacji :D
Time (s) | Query |
---|---|
0.00012 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00107 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.16.47.89' WHERE u.id=1 |
0.00075 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.16.47.89', 1732267917) |
0.00045 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732267617 |
0.00038 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=59674 |
0.00006 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=7863 ORDER BY posted |
0.00043 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=7863 AND t.moved_to IS NULL |
0.00009 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00083 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=7863 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00101 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=7863 |
Total query time: 0.00523 s |