Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam
Muszę pilnie zakupić karte Wifi na USB. Musi być wytrzymała i o dobrej mocy anteny. Cena jest w sumie nie istotna. Jaki sprzęt polecicie.
Pozdro
np:
http://allegro.pl/item229880761_karta_wifi_100_mw_usb_sparklan_ad_600z_b_g.html
iwszystko inne co na atherosie :) ja mam zaufanie do tych kart :) w calej sieci atheros :)
poczytajcie sobie opinie na temat sprzedawcy wasserman. na www.trzepak.pl troche tego jest.
moge takie cos polecic [url=http://2it.pl/towar.asp?id=12624] klik [/url]. gdzies na niemieckich stronkach widzialem pochlebne opinie o tym. takze byl opis jak dorobic gniazdo do zewnetrznej anteny. sam bym to sobie sprawil, ale cena zaporowa dla mnie.
co do wasserman :
ja kupilem troszke od niego i naprawde sie niezgadzam z opiniam z trzepaka gosc sprzedaje na tysiace a ma niecale 10 negatywow (przynajmniej jescze z 2 miechy temu tak mial) ma w miare dobry sprzet , ja na kontakt nienarzekalem , na czas przesylki tez nie kurier na natepny dzien a i cene za black boxy mial ok 125 zl chyba :)
ps ja dalem propozycje co do karty i dopisalem "np" niekoniecznie od wasserman :)
ps2: pnhd kupiles cos od tego goscia czy tylko na opini ludzi polegasz ?? zauwarz ze kazdy ma swoich wrogow , a morze to konkurncja albo gosc ktory spodziewal sie codow w wifi :) morze i kilka osob sie zawiodlo ale napewo nie ja niebronie tego goscia tylko wyrazam wlasna opinie :)
pzdr aki
dobra dobra :). nie kupilem od tego goscia bo mi nazwa jego sie nie podoba. ale tez nie napisalem negatywnie o nim i jego towarach. dalem tylko przyklad. nie uwazam zeby to powod byl zeby mnie opierniczac, choc jezeli sie nalezy to czemu nie.
ale dalem tez przyklad dobrego sprzeta
poza tym wole najpierw zasiegnac opinii niz wydac kase i byc niezadowolonym. -to tyle tytulem napadu na mnie. :)
jezeli poczyles sie urazony to sorki ja tylko delikatnie proistuje opinie innych :) i ja jeszcze cos od goscia zakupie bo na nim sie niezwiodlem :) a niemialem na celu Cie "opierniczac" tylko poinformowac i zapytac czy kupiles czy slyszales :) ja przed zakupem u wasserman'a czytalem na trzepaku o nim i szczerze sie wachalem ale teraz nierzaluje :)
pzdr aki
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00005 | SET NAMES latin2 |
0.00110 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.191.171.72' WHERE u.id=1 |
0.00126 | UPDATE punbb_online SET logged=1738446571 WHERE ident='18.191.171.72' |
0.00068 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1738446271 |
0.00121 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='85.208.96.201' |
0.00072 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=68504 |
0.00089 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=8933 ORDER BY posted |
0.00060 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=8933 AND t.moved_to IS NULL |
0.00007 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00075 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=8933 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00098 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=8933 |
Total query time: 0.00841 s |