Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ostantio naszło mnie, żeby obejrzeć po raz kolejny Pi ... i o dziwo znalazłem na video.google :)
[url=http://video.google.pl/videoplay?docid=115089427598248196&q=pi+duration%3Along]link[/url]
Miłego oglądania.
pzdr.
Dzisiaj obejrzałem (przedpremierowo :)) [b]The Condemned[/b]. Na wyspę zrzucają 10 więźniów skazanych na śmierć. Mam zostać tylko jeden. Nagroda wolność + Krysia z gazowni :).
Film od 1 do 10 - 7 do obejrzenia
Na dvd ostatnio obejrzałem poraz kolejny, genialny, jeden z moich ulubionych: [url=http://www.filmweb.pl/Ukryty+wymiar+1997+o+filmie,Film,id=559]Ukryty wymiar[/url].
W kinie [url=http://grindhouse.death.proof.filmweb.pl/]Death proof[/url], piekne kobiety, szybkie samochody, full wypas.
I jeszcze sciagnalem sobie [url=http://www.filmweb.pl/Apocalypse++The+2007+o+filmie,Film,id=404656]Apocalypse[/url], po przeczytaniu zarysu fabuly liczylem na jakies spektakularne widowisko, super efekty specjalne i tak dalej. Niestety film okazal sie totalna porazko, marne aktorstwo, lipna muzyka a efekty to ja bym lepsze zrobil jakbym sie troche przylozyl ;P Zdecydowanie odradzam.
Disturbia (2007) - polecam.
oraz (nie smiac sie) cala seria rocky'ego, rambo i terminatora.
fajne sa tez apollo 13, wargames, die hard 4, transformers, gone in 60 seconds
No to dzisiaj jeszcze jeden dobry film: [b]Ultimatum Bourne'a[/b]. Film pełen akcji. Ale zanim zacznie się oglądać tą część proponuję najpierw obejrzeć [b]Krucjata Bourne'a[/b] i [b]Tożsamość Bourne'a[/b]. Niema obawy to nie moda na sukces. Ultimatum kończy trylogie. Ocena od 1 do 10 - 9+. 10 by dostał jakby wylądowali na końcu kosmici. :)
Ps. Dyche u mnie ma Dune (1984) i Piąty Element. :)
Dodatkowo - "Dzieci Diuny" oraz "Bóg Imperator Diuny"
No to dzisiaj jeszcze jeden dobry film: [b]Ultimatum Bourne'a[/b]. Film pełen akcji. Ale zanim zacznie się oglądać tą część proponuję najpierw obejrzeć [b]Krucjata Bourne'a[/b] i [b]Tożsamość Bourne'a[/b]. Niema obawy to nie moda na sukces. Ultimatum kończy trylogie. Ocena od 1 do 10 - 9+. 10 by dostał jakby wylądowali na końcu kosmici. :)
Ps. Dyche u mnie ma Dune (1984) i Piąty Element. :)[/quote]
bourne miodzio, widzialem tylko pierwsza czesc, ksiazka takze, akurat wybralem druga czesc, i z stwierdzam ze musze jeszcze wziasc pierwsza do czytania, mimo ze film widzialem, pierwsza czesc =trzyma w napieciu od poczatku do konca, zawsze jest cos co moze sie zdarzyc.
Ostatnio wciągnely mnie seriale: Obejrzalem Dextera pierwszy sezon [ Dexter morderca a nie kreskowka ] i teraz drugi wychodzi.
Do tego oblecialem 7 sezonow CSI: Las Vegas
Polecam ;]
A ja chciałbym polecić Czeski Sen( świetny film o potedze reklamy ), oraz polskie klasyki: Hydrozagadka( a superhero AS ) oraz sztos, tak dla przypomnienia :)
pozdr.
Jeszcze nei oglądałem w kinie bo warszawiaki maja premierę
Ale jak kutwa umnie na dziurze bydzie to ida na filma pod tytułem KATYŃ
no na katyń też pójdę z kobitą, zapowiada się b. ciekawie
http://thefountainmovie.warnerbros.com/
a teraz czekam na resident evil : extinction :)[/quote]
TO ma wyjść jeszcze jeden resident? Wow nic nie wiedziałem o tym.
Registered Linux User: #417111
[img]http://chyl.org/pub/images/dug_button.png[/img]
Wychodzi 20-tego :)
A dziś już można obejrzeć Prison Break 03x01, godne polecenia :)[/quote]
Nie oglądałem drugiego sezonu i dzięki temu jakoś zaciekawił mnie ten odcinek, chociaż już na siłe kręcą to...
Zabójczy Numer - wczoraj oglądałem i bardzo mi się podobał.
http://zabojczy.numer.filmweb.pl/
Przed chwilą obejrzałem [i]Labirynt Fauna[/i], świetny film. Jak ktoś jeszcze nie widział to gorąco polecam nadrobić zaległości.
[b]Fracture[/b]
[quote=azhag]Przed chwilą obejrzałem [i]Labirynt Fauna[/i], świetny film. Jak ktoś jeszcze nie widział to gorąco polecam nadrobić zaległości.[/quote]
mmm, trudny, ale faktycznie świetny film.
również polecam europejskie kino: "edukatorzy" ("tłuste lata minęły") oraz "sopie scholl"
ostatni [b]resident evil[/b].. sredni film. jezeli ktos lubi horrory to nic strasznego w tym nie zobaczy. to co zwykle jakies zoooombie a do tego smieszna fabula. film mozna obejzec z nudow.
[b]
Fritt vilt - Hotel zła[/b] polecam jako Horror/slasher (cokolwiek to drugie slowo oznacza)
Do tego jeszcze [b]Sadysta[/b] film probujacy gatunkowo dorownac stylowi "piły". Slabszy jezeli chodzi o efekty ale nadrabia fabuła.
Ostatnio edytowany przez Qdłaty (2007-12-18 12:54:21)
[quote=Qdłaty]ostatni [b]resident evil[/b].. sredni film. jezeli ktos lubi horrory to nic strasznego w tym nie zobaczy. to co zwykle jakies zoooombie a do tego smieszna fabula. film mozna obejzec z nudow.[/quote]
temat to filmy godne a nie niegodne polecenia od taka mała uwaga ;)
no tak ale to taka moja uwaga byla na temat tego filmu bo ktos wyzej pisal juz o tym i chcialem uprzedzic :]
Polecam: [b]American Gangster, Infiltracja, Numer 23 [/b]
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00083 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='18.224.31.82' WHERE u.id=1 |
0.00062 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '18.224.31.82', 1732196025) |
0.00039 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732195725 |
0.00063 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='18.218.95.236' |
0.00056 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='18.221.59.121' |
0.00073 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.136.19.124' |
0.00077 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.149.24.192' |
0.00085 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=70670 |
0.00025 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=2901 ORDER BY posted |
0.00075 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=2901 AND t.moved_to IS NULL |
0.00017 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00695 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=2901 ORDER BY p.id LIMIT 50,25 |
0.00093 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=2901 |
Total query time: 0.01456 s |