Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
http://www.starcraft2.com/
Co mnie niezmiernie cieszy. Tylko ciekawe kiedy doczekamy się premiery.
Oby jak najszybciej ;)
znając blizzard...
ciekawe co wyjdzie pierwsze... starcraft 2 czy duke nukem forever.
Ja nie mam blizzardowi za złe, że trzeba czekać długo na ich gry i że jest ich nie wiele.
Co z tego, że wydałby 5 słabych gier rocznie. Tak dopracowanych i genialnych gier trzeba nam więcej. Ja w Warcrafta II i III to wiele wieczorów przegrałem.
Mam nadzieje, że do wydania uda się "trochę" kompa z tuningować. Przydało by się N8600GT:)
Miejmy nadzieję że lipy nie odwalą tak jak to było z C&C Tiberium Wars.
hmm ogladalem screeny i .. poprostu wzxieli star starcraft wsadzili w fajna oprawe graficzna i .. zwalili gre juz odrazu mozna to powiedziec ...
w sarcrafcie przedewszsytkim chodzilo o szybkosc rozgrywki i taktyke tutaj gra bedzie wolna i nie czytelna owszem mozna jednostki zrobic w 3d coby bylo nawte wskazane ale zachowac rzut izometryczny bez mozliwosci zbilzen i tak dalej .. przykladowo przecietny moj mecz na battlenecie 2 vs na bgm albo innej szybkiej mapie konczy sie po okoloe 7-8 minutach bo sie robi rushe tutaj sama buowa map nato nie pozwoli .. misie osobiscie do multi ta gra nie podoba ale single moze byc interesujac to musz eprzyznac:P
myślę że blizzard nie skopie. będą robić latami, ale... właśnie, czy oni zrobili kiedyś kiepską grę? albo chociaż średnią? albo "tylko dobrą"? ups, nie. same hity.
Jest trailer StarCraft 2 Cinematic. [url=http://www.ausgamers.com/files/details/html/28488]Na przykład tutaj :)[/url]
Mnie tylko drażni jedno. Mimo że wychodzi wersja na Maca, to nie chcą dać wersji na Linuksa.... Dla chcącego nic trudnego. Ale jakoś specjalnie pomijają ten system....
bo wiedza ze i tak uzytkownicy linuxa sobie poradza i odpala gre:)
ogolnie jest tak:
dlaczego sterowniki do roznego sprzetu powstaja tylko na windows?
bo uzytkownicy linux dawno sobie poradzili a uzytkownicy maca pogodzili sie z mysla ze ludzie o nich zapomnieli :)
blizzard robi sc2 na maca, więc pojawiła się petycja linuksiarzy o dorobienie linuksowego instalatora
http://www.petitiononline.com/ibpfl/petition.html
Nie wiem czy to kogoś zainteresuje ale są duże szanse że niedługo do uruchomienia starcraft nie będzie potrzebny wine:
http://stargus.sourceforge.net/
Jak na razie gra jest w wersji alpha i sporo rzeczy jeszcze nie działa:
http://stargus.sourceforge.net/features.shtml
Miejmy nadzieje że projekt nie zostanie porzucony.
To na pewno będzie HIT. Blizzard nigdy nie skopał żadnej gry. Pamiętaci jeszcze pierwszego warcrafta, czy ktoś z was grał w WoW'a? Nie idzie sie oderwać i żadna inna mmorpg nie dorasta mu do pięt. Proszę nie porównywać Westwood, która słynie z dorabiania nowych misji do już istniejącego produktu z Blizzardem. Same dodatki do gier blizzarda to praktycznie oddzielne pozycje, chodzi mi o mnogość nowych rzeczy w dodatkach (np. Burning Crusade, czy LoD). No i te niesamowite animacje między misjami, do dzisiaj pamiętam walke marinsów z hydraliskami na stacji kosmicznej.
A Ty chyba chcesz dostac tytuł archeologa roku. W nagrodę dostaje sie wiaderko i łopatkę :)
[quote=qluk]A Ty chyba chcesz dostac tytuł archeologa roku. W nagrodę dostaje sie wiaderko i łopatkę :)[/quote]
A ty trzymaj klawiaturę na wodzy. Miał ochotę to napisał :)
Starcraft 2 Starcraftem... ale co to bedzie jak jeszcze Diablo 3 wejdzie i Fallout 3..... wezme wtedy chyba wszystkie zalegle urlopy :]
Time (s) | Query |
---|---|
0.00010 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00093 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.137.190.6' WHERE u.id=1 |
0.00111 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.137.190.6', 1732215595) |
0.00043 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732215295 |
0.00070 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=94005 |
0.00252 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=8034 ORDER BY posted |
0.00087 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=8034 AND t.moved_to IS NULL |
0.00009 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00153 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=8034 ORDER BY p.id LIMIT 0,25 |
0.00113 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=8034 |
Total query time: 0.00945 s |