Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 17 18 19 20 21 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
Wrzuć w google :) to jest moje imię po arabsku :) i ja tego nie wpisuje tylko kopiuje :P
[quote=مارتشين]Wrzuć w google :) to jest moje imię po arabsku :) i ja tego nie wpisuje tylko kopiuje :P[/quote]
Co do podpisu
Wymysl lepiej cos innego, bo powielasz czyjes pomysly.
Co do googlowania to wpisz sobie w nie "Kaka'"
[quote=morys]Co do podpisu
Wymysl lepiej cos innego, bo powielasz czyjes pomysly.
Co do googlowania to wpisz sobie w nie "Kaka'"[/quote]
i?
Jakiś zastrzeżony jest ten podpis?
Skończ waść wstydu oszczędź.
Ostatnio edytowany przez مارتشين (2008-07-25 10:49:54)
Panowie, panowie......
eee panowie.Wrócmy do tematu koszulek.
fason koszulki cycka mi sie podoba.
A teraz slówko nt.firmy ktora sie takimi nadrukami zajmuje(poligraficzna bodajże sie na taką mowi)
jak to ma wygladac?jedna osoba realizuje w takiej firmie(u siebie w mieście np) zamowienie dla dugowiczów??
Trzeba by wybrać osobę która zbierze kase (moze byc chyba tez zaliczka) i zlecić.
http://www.nadruki.pl/koszulki.html
potem to rozesłać?czy rozdac na zlocie jakims?
Trin: gdzieś był temat odnośnie zlotu, jeden z pierwszych tematow od jakich zaczelo sie "bicie" levelu tutaj ;)
Ostatnio edytowany przez qluk (2008-07-26 19:31:40)
dzieki qluk,rozeznam sie.
Jak coś, mam dojście do drukarni. Mógłbym coś załatwić. Tylko potrzebowałbym aktualny wzór jaki chcecie mieć i ilość sztuk do zamówienia.
[img]http://gus.damnedangels.net/stuff/1gtmcennik.png[/img]
[i]Takie koszulki ost. załatwiałem, poszło 10sztuk.
[/i]
[b]Jak chcecie coś lepszego to pisać, tylko wzór muszę mieć. Piszę całkowicie serio.[/b]
Ostatnio edytowany przez Mafioss (2008-08-19 10:47:34)
Jest taka możliwość. Tylko wzór mi dajcie, to potem uzgodnimy materiał. Jeżeli chcecie, do niczego was nie zmuszam.
Można też otworzyć ankietę z materiałami i wzorami, jakbyście nie byli zgodni.
Ostatnio edytowany przez Mafioss (2008-08-19 10:58:35)
jak nie dojdziemy ws.koszulek do porozumienia to DUG zacznie promować ochronę środowiska i bedziemy chodzić w workach na śmieci z odrecznie machnętym logiem dug'a:D
i tu tez 2 kolory:niebieskie/czarne:D
Rozmiary:50cm,100cm:)
A tak na serio panowie,i panie,
dojscie do drukarni jest,to teraz wystarczy wcielać pomysły i koncepcje.
Ostatnio edytowany przez Trin (2008-08-19 11:53:43)
fajny prześwit przy tych damskich ;)
Te koszulki musza być identyczne, czy może być np. jakaś część, która byłaby na wszystkich oraz nick kazdej osoby na plecach?
Identyczne.
łeee,to odpada.
Musimy sie rozpoznawać na zlotach:)
tak jak na boisku:"milyges podbiega do komputera,atakuje...nieee!!prosze panstwa,spalił mu sie procek;(to była bardzo obiecująca próba ataku.."
Fajne bylyby takie koszulki z nickiem z tylu na plecach,tak na wysokosci karku czy łopatek
ps.Azhaga postawimy na 127.0.0.1;D
[quote=Trin]ps.Azhaga postawimy na 127.0.0.1;D[/quote]
A Trin w honeypocie. ;)
Ja tam bym nie chciał nicka czy czegoś na koszulce. Właśnie z tego względu, ze to koszulka, a nie wizytówka.
PS. W moim nicku nie ma nigdzie wielkiej litery.
[quote=Trin]Musimy sie rozpoznawać na zlotach:)
Fajne bylyby takie koszulki z nickiem z tylu na plecach,tak na wysokosci karku czy łopatek[/quote]
Cyc ma taką ;P
Chyba byłaby taka możliwość, ale cena byłaby droższa... tj. z nickiem. Jednak ja popieram azhaga, lepsze identyczne to ma promować DuGa a nie nas samych ;).
tak rumi,wiem bo pamietalam ze u kogos odgapilam.
azhag,taak wiem,nie ma wielkiej lit.ja sie na honeypota nie nadaje,lubie spac:)
dobra,odniose sie do szefowej.
jesli fajny jest ten wzor rumiego,to moze przy nim zostaniemy lub ktos sie odwazy i zaprojektuje inną?
zeby sie juz nie bujać,woz albo przewoz.
Ostatnio edytowany przez Trin (2008-08-19 15:48:31)
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 17 18 19 20 21 … 33 ▶
Time (s) | Query |
---|---|
0.00009 | SET CHARSET latin2 |
0.00003 | SET NAMES latin2 |
0.00111 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.136.19.124' WHERE u.id=1 |
0.00089 | REPLACE INTO punbb_online (user_id, ident, logged) VALUES(1, '3.136.19.124', 1732502283) |
0.00053 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732501983 |
0.00096 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='18.226.187.210' |
0.00050 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=97161 |
0.00014 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=4603 ORDER BY posted |
0.00059 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=4603 AND t.moved_to IS NULL |
0.00006 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00485 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=4603 ORDER BY p.id LIMIT 450,25 |
0.00100 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=4603 |
Total query time: 0.01075 s |