Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 22 23 24 25 26 … 33 ▶
Wątek Zamknięty
Fajne, fajne. Przydalaby sie tylko gdzies wzmianka o DUG'u.
Primo to musi być wektor, bo z rastra... to tylko na wprasowanki, a te mają kiepską jakość i wytrzymałość na spieranie.
Witam moi mili co z tymi koszulkami ?? Czy juz jakaś partia wyszła, tez chętnie bym sobie taka sprawił :)
Pozdrawiam
[quote=z3d]Witam moi mili co z tymi koszulkami ?? Czy juz jakaś partia wyszła, tez chętnie bym sobie taka sprawił :)
Pozdrawiam[/quote]
Nie należysz do Debian Users Gang, a chcesz DUG-ową koszulkę? Jak byś chociaż miał więcej niż jednego posta i był obecny na forum dłużej niż jeden dzień...
Owca nie w tym problem każdy chce mieć mega sexi logo DUG na koszulce. Inna sprawa że nie każdy na nie zapracował ale nie można nikomu zabronić paradowania w takiej koszulce:D
wicie co, te dwie wypowiedzi już mi ją obrzydziły :)
już jej nie chcę,
a skąd pomysł mi się wziął - poprostu jestem użytkownikiem debiana już od jakiegoś czasu, na forach obecny jestem może nie tak długo jak wy, ale nie przeszkadza to w szerzeniu przeze mnie ideologii open-source, koszulka była po prostu pomysłem a że w przeglądarce wyskoczyła i wasza strona postanowiłem po prostu zapytać.
fakt na waszym forum mam tylko jednego posta, teraz już dwa :) ale na tym chyba skończę :) widzę że wyskoczyły dwa psy które mają najmniej do powiedzenia ale chcą być widoczne.
pokazaliście właśnie na czym polega jednoczenie się użytkowników tegoz wspaniałego systemu jakim jest DEBIAN (polska mentalność)
pozdrawiam takich jak ci dwaj użyszkodnicy powyżej !!!!!
nara
Przepraszam za te "psy" ale tak właśnie się zachowujecie. Na przyszłość zluzujcie sobie troche,
WYSTARCZYŁO NAPISAĆ JESZCZE NIE ZASŁUŻYŁEŚ !!!!!!!!!! CZYŻ NIE MAM RACJI ?????
POZDRAWIAM
Ostatnio edytowany przez z3d (2008-09-28 21:44:44)
[quote=z3d]wicie co, te dwie wypowiedzi już mi ją obrzydziły :)
już jej nie chcę,
a skąd pomysł mi się wziął - poprostu jestem użytkownikiem debiana już od jakiegoś czasu, na forach obecny jestem może nie tak długo jak wy, ale nie przeszkadza to w szerzeniu przeze mnie ideologii open-source, koszulka była po prostu pomysłem a że w przeglądarce wyskoczyła i wasza strona postanowiłem po prostu zapytać.
fakt na waszym forum mam tylko jednego posta, teraz już dwa :) ale na tym chyba skończę :) widzę że wyskoczyły dwa psy które mają najmniej do powiedzenia ale chcą być widoczne.
pokazaliście właśnie na czym polega jednoczenie się użytkowników tegoz wspaniałego systemu jakim jest DEBIAN (polska mentalność)
pozdrawiam takich jak ci dwaj użyszkodnicy powyżej !!!!!
nara
Przepraszam za te "psy" ale tak właśnie się zachowujecie. Na przyszłość zluzujcie sobie troche,
WYSTARCZYŁO NAPISAĆ JESZCZE NIE ZASŁUŻYŁEŚ !!!!!!!!!! CZYŻ NIE MAM RACJI ?????
POZDRAWIAM[/quote]
Czy jest sens od razu tak sie denerwowac? Swoja wypowiedzia tez nie zostawiles dobrego sladu po sobie...
Najciekawsze że ja tu jestem wodzem (jak Rumi pisze) i nie mam koszulki ...
Mam jedna, bardzo stara i bardzo sprana juz koszulke debiana, ale jesli chcesz... wodzu... oddam Ci ja...:)
[quote=radziojedi]... ale jesli chcesz... wodzu... oddam Ci ja...:)[/quote]
doceniam, doceniam :)
wódz musi sie wyróżniać,dziadek weź no spraw sobie koszulke,to kiedys złapiemy poze w tych szmatkach,walniemy sobie fote i wrzucimy fotke dziadunia z wnusia na forum;-)
Dla potomnych a jakże:P
[quote=owca]Nie należysz do Debian Users Gang, a chcesz DUG-ową koszulkę? Jak byś chociaż miał więcej niż jednego posta i był obecny na forum dłużej niż jeden dzień...[/quote]
Jakoś nie widzę związku.
Kurcze, to ja może oddam moją koszulkę Debianową... wszak nawet nie jestem opiekunem pakietu, o byciu deweloperem nie wspominając. Ba, bugreportów też prawie nie wysłałem! Absolutnie nie zasługuję. :/
A moim zdaniem z3d przegioł, bo czytajac pierwszego posta to wnioskuje sie postawe domagajace sie czegos. Idac dalej do drugiego to jak sam napisal "szerzy ideologie OS", wiec po jaka cholere sie podpinac pod szyld forum nie znajac go nawet?
A swoja droga owca i LongeR naskoczyli jak psy?! No malo ze smiechu nie padlem.
azhag, owca mial raczej na mysli cos w stylu ze kolesia nikt nie zna i nie chce sie naciac na jakiegos frajera, ktory pierwsze od czego zaczyna to "a gdzie jest dla mnie?" ;]
Ile razy bym tego nie czytal to z3d jest sam sobie winien, tak nadinterpretacji prostego zdania owcy, jak i tego w jaki sposób "wszedł" na forum. Nawet uwaznie przeczytac mu sie nie chcialo czesci watku z ktorego jesno i wyraznie wynika ze koszulki utknely w d.. dolku ;]
Ide sobie DUG'owa dziare flamastrem strzelic ;D
gluk - no comment ;)
azhag - dziekuję za zrozumienie
pozdrawiam wszyskich
co do mojej obecności - zarejestrowany jestem faktycznie od wczoraj, jednak odwiedzm wasze forum bardzo często
owca - mam już 3 posty :) :) :) będę informował o kolejnych
a tam gadanina.
Ja tez zbyt przydatna na tym forum nie jestem,to co,mam sobie odmowic przyjemnosci??
ktos kiedyś powiedział że DUG to jedna wielka rodzina...Fajnie jest mieć jakąś przynależność do stada,i nie chodzi tu bynajmniej o lans"o patrzcie,mam debiana" tylko coś w stylu"ja tez jestem wśród nich".
Pamietajmy że linuks(w naszym przypadku debian) to nie tylko system ale też idea.
Uważam że jesli on chce mieć tę koszulkę to jego prawem jest ją nabyć.Nie dostaje jej za darmo,płaci za nią uczciwie,a to w jakich zamiarach nosi ją na garbie to jego sprawa.
[b]owca napisał[/b](-a):
Nie należysz do Debian Users Gang, a chcesz DUG-ową koszulkę? Jak byś chociaż miał więcej niż jednego posta i był obecny na forum dłużej niż jeden dzień...[/quote]
owca:ja też nie należę oficjalnie do gangu,tylko kręce się wśród was.A moje posty mimo że dość liczne to nie dają wam nic,bo jeszcze nikomu tu raczej nie pomogłam.Co ty na to??Ostatnio edytowany przez Trin (2008-09-30 10:19:18)
Krótko mówiąc - temat dugowej koszulki trwa i trwa i trwa i...
i gdyby nie zniknął kolega który to nagrywał, to może by ich było więcej. Teraz są problemy z zatwierdzeniem wzoru akceptowalnego przez wszystkich, ceny i wykonawcy. Tak widzę, że dugowa koszulka utknie w niebycie, tak jak utknął zlot.
Bez względu na to czy ktoś będzie miał 1 post czy 7000 to i tak koszulki miał nie będzie, chyba że sam sobie ją sprawi.
I jeszcze małe OT - z Ciebie Trin, to większość to by zdarła tę koszulkę a nie nałożyła. hehehe
wiecie co??
Cioty z was nieboskie.Za łatwo sie poddajecie.Jedna osoba rzucilaby wzorem i załatwila jakis zalazek masowej produkcji to cała reszta też by powiedziała'A co tam,ładna,z logiem duga,to niech bedzie"i by brali!!!!
Pieprzycie sie ze wzorem,jakby to mialo znaczenie w skali światowej.Adres forum,z tyłu nick i do widzenia,a jak komuś taki nie pasuje to wypad własną robić indywidualnie.
I wiecie co?Bede miec ta koszulke zeby nawet nie wiem co,zrobie sobie prezent na 18-stke,I nawet dla dziadzia jedna wieksza kaze wyprodukowac.Na was nie bede czekać.
Dziadku..oni ze mnie koszulke po czym ja z nich skóre.
Witam ponownie,
chciałbym przeprosić za moje uniesienie wszystkich których być może udało mi się urazić,
co do grupy to rzeczywiście miło znaleźć "swoje stado" :) jak napisała Trin
jeszcze raz chciałbym podkreślic że nie chodziło mi o wyrwanie komuś czy nawet domaganie się czegos co mi sie nie należy,
zadałem po prostu pytanie, po znalezieniu w googlach adresu Waszego forum.
pomińmy juz może ten temat bo robi się strasznie niesmaczny.
jeżeli kiedykolwiek była by okazja zakupić DUG-ową koszulke jestem bardzo chętny.
pozdrawiam
[b]Bodzio[/b] no własnie, mi tez się wydaje że kolektywnie to nic z tego nie będzie.
Może lepszym rozwiązaniem było by zebrać wszystkie dotychczasowe projekty w jakąś galerię - kolekcję i kto co chce niech sobie sam zmontuje. Przecież nie muszą wszyscy jak wojsko w takich samych mundurkach chodzić, w końcu linux to różnorodność.
Ostatnio edytowany przez sal_i (2008-09-30 13:00:55)
jestescie tak napaleni na ta koszulke i tak niezdecydowani jesli o podjecie dzialań idzie że normalnie zaloże sobie sklep internetowy,z koszulkami,i posrod nich bedzie jeden wzor dla forumowiczow,i wcale nie po promocyjnej cenie,dorobie sie na tym waszym marudzeniu jeszcze:)
[quote=Trin]jestescie(...)waszym(...)[/quote]
a Ty? :)
ja jestem chetna 24/7 (nie tak doslownie panowie...) i czekam!! az dojdziecie do porozumienia.
[img]http://www.mclog.jawnet.pl/kosz.jpg[/img] i [img]http://www.mclog.jawnet.pl/kosz2.jpg[/img]
Ot takie moje wariacje na ten temat, grafikiem nie jestem ale mam troche wyobraźni, być może jeszcze coś wymyślę.
Myśle, że jak zechcemy to uda się konkurować nawet z Nike czy Adidas, nie widze problemu :p
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 22 23 24 25 26 … 33 ▶
Time (s) | Query |
---|---|
0.00014 | SET CHARSET latin2 |
0.00004 | SET NAMES latin2 |
0.00137 | SELECT u.*, g.*, o.logged FROM punbb_users AS u INNER JOIN punbb_groups AS g ON u.group_id=g.g_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON o.ident='3.149.237.231' WHERE u.id=1 |
0.00092 | UPDATE punbb_online SET logged=1732488457 WHERE ident='3.149.237.231' |
0.00047 | SELECT * FROM punbb_online WHERE logged<1732488157 |
0.00083 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='3.148.108.201' |
0.00235 | DELETE FROM punbb_online WHERE ident='85.208.96.210' |
0.00021 | SELECT topic_id FROM punbb_posts WHERE id=100219 |
0.00036 | SELECT id FROM punbb_posts WHERE topic_id=4603 ORDER BY posted |
0.00048 | SELECT t.subject, t.closed, t.num_replies, t.sticky, f.id AS forum_id, f.forum_name, f.moderators, fp.post_replies, 0 FROM punbb_topics AS t INNER JOIN punbb_forums AS f ON f.id=t.forum_id LEFT JOIN punbb_forum_perms AS fp ON (fp.forum_id=f.id AND fp.group_id=3) WHERE (fp.read_forum IS NULL OR fp.read_forum=1) AND t.id=4603 AND t.moved_to IS NULL |
0.00018 | SELECT search_for, replace_with FROM punbb_censoring |
0.00502 | SELECT u.email, u.title, u.url, u.location, u.use_avatar, u.signature, u.email_setting, u.num_posts, u.registered, u.admin_note, p.id, p.poster AS username, p.poster_id, p.poster_ip, p.poster_email, p.message, p.hide_smilies, p.posted, p.edited, p.edited_by, g.g_id, g.g_user_title, o.user_id AS is_online FROM punbb_posts AS p INNER JOIN punbb_users AS u ON u.id=p.poster_id INNER JOIN punbb_groups AS g ON g.g_id=u.group_id LEFT JOIN punbb_online AS o ON (o.user_id=u.id AND o.user_id!=1 AND o.idle=0) WHERE p.topic_id=4603 ORDER BY p.id LIMIT 575,25 |
0.00078 | UPDATE punbb_topics SET num_views=num_views+1 WHERE id=4603 |
Total query time: 0.01315 s |